torstai 4. maaliskuuta 2010

Puutarhurin vaatteet

Missä on mun istutuslapio?!? Missä on mun hara?!? Entä oksasakset!?

Välineet ovat aina hukassa, siksipä puutarhuri tarvitseekin essun!



Fiskarsin essu vaikuttaa hyvältä, mutta onko kätevää kumarrella jos etupuoli on täynnä tavaraa? Sitäpaitsi se on tosi kallis jos ei satu tarvitsemaan myös mukana tulevia puutarhatyökaluja. Mutta hetkinen.. entiset välineethän on kuitenkin hukassa, joten nehän tarvitaan ;)



Globe Hopen Simo on yksinkertaisen ihana. Taskut voi helposti pukea myös taakse ja materiaali on kierrätettyä. Armeijasta, siis torni-essu.

Mitä muihin vaatteisiin tulee niin jalkaan halpis-crocksit ja päälle muuten mihinkään kelpaamattomat kulahtaneet vaatteet komeron periltä. Meillä nimittäin multa lentää ja hiki sitä lennättäessä ;D

(kuvat kopioitu Fiskarsin ja Globe Hopen sivuilta)

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ihana talvi :)

Tänä vuonna on ollut upea talvi! No, pakkasta olisi voinut olla vähän vähemmän, sillä koirien kanssa ulkoilu on jäänyt pakkasen vuoksi useana päivänä minimiin. Koirat nimittäin eivät tunnu arvostavan paljon yli 20 asteen pakkasta. Tosin ei ulkoiluttajakaan. Ulkoiluttajalla palelevat kasvot ja koirilla tassut.. riemastuttavaa kyllä seurata kun pentukoira yrittää suorittaa asiansa kolmella tassulla stepaten ;D. Polttopuuta on tänä talvena kulunut paljon ja tulossa oleva sähkön tasauslasku hirvittää.

Mutta silti.
Ehdottomasti mieluummin tämä kuin vuorottainen vesi- ja räntäsade.

Pakkasta riitti paria päivää vaille kolme kuukautta. Viime viikonloppuna (27.2.) elohopea kipusi nollan pahemmalle, vai paremmalle, puolelle. Pahemalle jos kysytään talvi-fanilta ja paremmalle jos kysytään puutarhurilta. Tässä vaiheessa kevään kuitenkin jo aistii lisääntyvästä valosta (aamulla on jo valoisaa ennen seitsemää!) ja lintujen sirkutuksesta. Ehkä on aika luovuttaa tästä talvesta ja alkaa odottaa kevättä!